Academische Rede

In het kader van mijn nieuwe leerstoel Sport & Performance Psychology, de eerste in Nederland, hield ik op dinsdag 30 oktober 2018, in de Aula van de Rijksuniversiteit Groningen, een academische rede met als titel Mentale aspecten van sport en presteren. De lichte bewerking van de academische rede is gepubliceerd in tijdschrift De Psycholoog. De video kun je hier bekijken.

PS Omdat ik al langer hoogleraar ben, en derhalve bij een eerdere gelegenheid (in 2004) officieel ben geïnstalleerd als lid van de Groningse senaat, wordt de rede aangeduid als “Academische rede”, en niet “Inaugurele rede” of “Oratie”.

Link naar de video: Video Academische rede

Link naar het artikel in De Psycholoog:

Link naar tijdschrift De Psycholoog:

http://www.tijdschriftdepsycholoog.nl/artikelen/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *