Uitnodiging

In het kader van mijn nieuwe leerstoel “Sport & Performance Psychology” houd ik op dinsdag 30 oktober 2018, 16.15u. in de Aula van de Rijksuniversiteit Groningen, een academische rede met als titel Mentale aspecten van sport en presteren.

Het betreft een openbare ceremonie, dus voor ieder toegankelijk. Voorwaarde is wel dat je je van tevoren aanmeldt via ac.rede.yperen@rug.nl. Vermeld daarin voor hoeveel personen (max. 4) je een toegangskaart wilt + je postadres. De toegangskaart ontvang je vervolgens via de reguliere post op het door jou aangegeven adres.

PS Omdat ik al langer hoogleraar ben, en derhalve bij een eerdere gelegenheid (in 2004) officieel ben geïnstalleerd als lid van de Groningse senaat, wordt de rede aangeduid als “Academische rede”, en niet “Inaugurele rede” of “Oratie”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *